Kadınhanı Örnekköy Ortaokulu


Vizyon: Sürekli iyiye ulaşmak için çalışan, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen; yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Bilgili, becerikli, araştırmacı, paylaşımcı, kendine güvenen ve Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 15:15
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ÖĞRETİMİ YAPILMAKTADIR.
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 2019 yılından bu yana 400 fidan dikilmiş olup 2020 yılında 10.000 adet fidan dikmek için hazırlıklar yapılmaktadır.

Telefon - 0332 848 76 00

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ornekkoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÖRNEK MAH.NO76 KADINHANI / KONYA

Öğretmen :6
Öğrenci :47
Derslik :4
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :626
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Örnekköy´de iki adet market ve haftada bir defa kurulan bir Pazar mevcuttur. Civar köylere göre orta konumda yer alır. Genel olarak köyde tahıl tarımı ve hayvancılık yapılmaktadır.

Adres - ÖRNEK MAH.NO76 KADINHANI / KONYA

Ulaşım Örnekköy´den günlük olarak (pazar günü hariç) sabah 06:15´te köy otobüsü kalkar ve dönüş saati Konya 12:15 geri doğru hareket eder ve ilçe merkezine 13:15 köye doğru hareket eder. Köyden hareket eder ve geri döner. Bunun haricinde özel vasıta ile gidilip gelinebilir ancak günlük geliş gidiş yapılmamaktadır. Öğretmenler Köyde İkamet etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Örnekköy´de ve ilçe merkezine uzaklığı 76 km´dir. İl merkezine ise 136 km´dir.